Managed hosting door True

WhitepapersDetails

10 redenen waarom SharePoint het platform is voor jouw Digital Workplace

10 redenen waarom SharePoint het platform is voor jouw Digital Workplace
TypeWhitepaper
Datum12 februari 2018
TaalNL
BedrijfETTU

Steeds meer organisaties kiezen er voor om met SharePoint aan de slag te gaan, zowel lokaal als in de Cloud met SharePoint Online. Het kan zijn dat jouw bedrijf nog twijfelt aan SharePoint als basis voor de Digital Workplace. Deze twijfel komt echter vaak voor uit de eerste implementaties van SharePoint waarin de toepasbaarheid van het systeem achterbleef. Met de laatste release en de nieuwe functionaliteiten van SharePoint Online en SharePoint 2016, heeft SharePoint een behoorlijke voorsprong genomen op andere platforms. Niet voor niets gebruikten 9 van de 10 winnaars in de Intranet Design Annual 2016 SharePoint.

Waar het intranet jaren geleden draaide om het informeren van medewerkers over het laatste nieuws, draait het tegenwoordig vooral om mensen en hun werk. Dit wordt ook wel de Digital of Modern Workplace genoemd. In deze whitepaper lees je de 10 redenen waarom SharePoint hét platform is voor jouw Digital Workplace.

Wanneer je dit whitepaper download kun je door de leverancier (ETTU) benaderd worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.