Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Full-service ICT-dienstverlener Spot ICT kiest voor Infrastructure as a Serviceoplossing van Uniserver

Full-service ICT-dienstverlener Spot ICT kiest voor Infrastructure as a Serviceoplossing van Uniserver
TypeReference Case
Datum 6 december 2017
TaalNL
BedrijfUniserver

Spot is een full-service ICT-dienstverlener met vestigingen in Purmerend en Ochten. De organisatie focust zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf en doet dit inmiddels al ruim tien jaar met verve. Spot heeft zich als doel gesteld om organisaties beter te laten functioneren. Met een scherp oog voor de behoeften van de klant en ontwikkelingen in de markt, helpen zij hun klanten met de juiste oplossingen en passend advies. In 2011 besloot Spot om de propositie volledig te verplaatsen naar het op afstand beheren van de IT-omgeving van de klant.

In de eerste jaren van hun bestaan beheerde Spot de hardware in een eigen datacenter. Dit zorgde voor een behoorlijke kostenpost en het onderhoud was erg tijdrovend. Op een gegeven moment waren ze dermate uit hun jasje gegroeid dat besloten werd om te onderzoeken of het uitbesteden van het hardwarebeheer een optie was. Uiteindelijk kozen ze ervoor om de samenwerking aan te gaan met Uniserver. Lees in deze reference case waarom.

Wanneer je dit reference case download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Uniserver) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.