Managed hosting door True

Whitepapers

Beveilig, reageer, herstel: 6 tips om uw klanten te beschermen tegen Ransomware

Beveilig, reageer, herstel: 6 tips om uw klanten te beschermen tegen Ransomware
TypeWhitepaper
Datum24 april 2018
TaalNL
BedrijfAutotask
Onderwerp Internet
Security

Succesvolle bedrijven opereren standaard digitaal. Ze implementeren meer systemen en gebruiken meer applicaties om hun dagelijkse activiteiten te beheren, kritieke informatie te delen en cruciale taken uit te voeren. Omdat ze verschillende apparaten, back-end systemen en applicaties gebruiken, genereren en verwerken ze een overvloed aan data.

Al deze verschillende databronnen brengen ook risico’s met zich mee: ze hebben potentiële kwetsbaarheden die bedrijven tot een makkelijk doelwit maken voor cybercriminelen en ransomware. Uiteindelijk kunnen uw klanten een aanzienlijk risico lopen als hun persoonsgegevens of financiële data worden buitgemaakt.

Werknemers die bedrijfskritische gegevens uitwisselen via smartphones, tablets en persoonlijke laptops, zijn een makkelijk doelwit voor cybercriminelen. Werknemers zijn eenvoudig te manipuleren in het downloaden van malware die hun apparaten infecteren en data in gijzeling houden.

IT-service providers moeten ervoor zorgen dat hun klanten (en hun gegevens) altijd beschermd zijn. En bovenal moeten zij over de processen beschikken om gegevens met succes te herstellen als zich een aanval zou voordoen. Lees verder om te leren hoe een duurzaam en herhaalbaar zes-laags proces uw klanten kan beschermen tegen ransomware.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Autotask) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.