Managed hosting door True

WhitepapersDetails

De viervoudige bedreiging voor intellectuele eigendommen in software code

De viervoudige bedreiging voor intellectuele eigendommen in software code
TypeWhitepaper
Datum 4 juli 2017
TaalEN
BedrijfGemalto

Technologie en innovatie evolueerde nog nooit zo snel als nu en het merendeel daarvan heeft met software van doen, in weke vorm dan ook. Van over de toonbank software-producten en software-as-a-service tot intelligente hardware apparatuur in het datacenter, in uw huis of in de palm van uw hand: software is de drijvende kracht achter dit alles.

De bedrijven die deze producten ontwikkelen hebben ontelbare uren en middelen geïnvesteerd in R&D en het schrijven van softwarecode. De code die deze softwareproducten en intelligente hardware apparatuur aandrijft bevat handelsgeheimen en is waardevol intellectueel eigendom. Als dit niet goed beschermd is, kan intellectueel eigendom gemakkelijk worden gecompromitteerd waardoor onherstelbare schade wordt veroorzaakt aan een merk van een bedrijf, het vermogen om te concurreren, de inkomsten en de ervaring die aan klanten wordt geleverd.

Deze whitepaper voor software-uitgevers & Intelligent Device fabrikanten bespreekt de viervoudige bedreiging voor intellectuele eigendommen in software en legt uit welke vormen aanvallen op intellectueel eigendom aan kunnen nemen. Het zet ook de gevolgen van onvoldoende bescherming uiteen en voorziet in Best Practices over hoe succesvolle uitgevers gebruik maken van commerciële software monetiseringsoplossingen om hun investeringen in intellectuele eigendommen proactief te beschermen en inkomsten te verhogen.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.