Managed hosting door True

Whitepapers

Identity as a service for dummies

Identity as a service for dummies
TypeWhitepaper
Datum28 februari 2021
TaalNL
BedrijfOkta
Onderwerp Security
Management
Waar werknemers ooit één login en wachtwoord hadden, beheert IT nu duizenden inloggegevens voor on-premise en Software as a Service (SaaS) apps, op verschillende platforms en meerdere devices. Ook bieden veel bedrijven nu online producten en diensten aan waarvoor hun klanten zich moeten aanmelden op een beveiligde account. Dit betekent nog meer inloggegevens die het IT-team moeten beheren.

In de wetenschap dat één beveiligingsfout het einde van een bedrijf kan betekenen, bieden IAM-oplossingen (Identity and Access Management) IT de mogelijkheid om de beveiliging te versterken en identiteit en toegang te beheren met dezelfde snelheid en hetzelfde vertrouwen voor tien werknemers als voor honderdduizenden, en even gemakkelijk voor tienduizenden klanten als voor honderdmiljoenen klanten.

Identity as a Service (IDaaS) biedt robuuste en schaalbare identiteiten, zodat organisaties de toegang van gebruikers en klanten tot hun applicaties en diensten overal ter wereld en op elk apparaat kunnen beheren. In dit e-boek leert u wat moderne identiteit precies inhoudt en hoe IDaaS uw onderneming kan helpen.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Okta) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!