Managed hosting door True

Whitepapers

In 5 stappen naar schaalbare Self-Service Analytics

In 5 stappen naar schaalbare Self-Service Analytics
TypeWhitepaper
Datum19 december 2017
TaalEN
BedrijfTableau Software
Onderwerp Business Analytics

De datarevolutie is hier. En self-service analytics is een feit.

Wanneer een bedrijf toegang wil tot onbewerkte gegevens, kan dit storend werken. Self-service business intelligence daagt de traditionele BI-methodologie uit en dwingt IT om een nieuwe benadering van analytics te omarmen.

De moderne aanpak is eenvoudig. Het gaat om het samenwerken van business en IT om self-service gegevenstoegang op grote schaal mogelijk te maken. Hiermee kunnen veilige en beheerde gegevens via IT in de organisatie terechtkomen. En het stelt de eindgebruiker van de software in staat om hun gegevens te verkennen.

In de kern is deze Self-Service Analytics oplossing gebouwd om mensen te helpen eenvoudig verbinding te maken met data, deze te visualiseren en analyseren om sneller inzichten te verkrijgen. Ze kunnen vervolgens data veilig delen en samenwerken binnen hun hele organisatie. Deze aanpak biedt aanzienlijke waarde en maakt self-service BI snel de nieuwe norm.

Klaar om de moderne aanpak te volgen?

Hier zijn vijf stappen om veilige, beveiligde en beheerde resultaten te garanderen.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Tableau Software) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.