Managed hosting door True

Whitepapers

Low-code: Hype vs. Reality

Low-code: Hype vs. Reality
TypeWhitepaper
Datum16 november 2018
TaalEN
BedrijfLANSA
Onderwerp Development

Low-code development is op dit moment ‘hot technology’. Prognoses en voorspellingen vertellen ons dat het de komende jaren snel zal groeien. Forrester Research verwacht dat de markt voor low-code en no-code ontwikkelingsplatforms zal groeien van $3,8 miljard in 2017 naar $21,2 miljard in 2022. Nieuwe bedrijven betreden op dit moment de marktruimte en er worden aanzienlijke investeringen de sector ingepompt om een aanzienlijk rendement te bewerkstelligen in de komende jaren.

En zoals het gaat met elk hot-tech gebied, is er aanvankelijk altijd sprake van een hype. Dat is ook volkomen begrijpelijk. Wanneer er miljarden dollars in iets worden geïnvesteerd, kunnen sommige mensen niet anders dan zich een beetje laten meeslepen. De vraag die overblijft is altijd: wat is de realiteit? Zijn de rendementen echt zo groot als voorspeld? Zal de technologie de belofte waarmaken en zullen aanbieders slagen of falen?

Iedereen begrijpt dat er veel elementen zijn die samen bepalen of een leverancier slaagt of faalt. De mensen, producten, klanten, marketing en het vermogen om te leveren, om er maar een paar te noemen. Deze whitepaper focust zich op de technologische elementen van low- en no-coding en helpt u hype van realiteit te onderscheiden.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (LANSA) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.