Managed hosting door True

Whitepapers

Miljoenen euro’s besparen door implementatie van UC headsets en conference-phones

Miljoenen euro’s besparen door implementatie van UC headsets en conference-phones
TypeReference Case
Datum17 april 2015
TaalEN
BedrijfPlantronics
Onderwerp Beheer
Mobility
Internet
Na het terugtrekken van haar Private Automatic Branch eXchange (PBX) en het elimineren van alle vaste telefoons en interne telefonienetwerken, stapte Unified Communications provider Aspect over op een geconvergeerd netwerk voor voice en data. Deze overstap zorgt ervoor dat alle werknemers vanaf nu person-to-person calls doen via een PC/laptop (die in verbinding staat met het Aspect Office Communications Server platform) en een headset. Het bedrijf investeerde hiervoor in meer dan 100 bekabelde headsets.

Een kwalitatief goede headset is enorm belangrijk! Aspect realiseerde zich vrijwel direct na de overstap dat het gebruik van een kwaliteitsheadset cruciaal is voor de gehele unified communications experience. Er stroomden namelijk slechte gebruikservaringen binnen van werknemers – van slechte geluidskwaliteit tot niet-gecertificeerde apparaten en van gebroken headsets tot slechts geluidsfiltering. Daarnaast klaagden ze dat het ‘verbonden zijn aan hun desktops’ hun mobiliteit in de weg stond.

Na een grondige zoektocht naar een alternatieve headset die tegemoet kon komen aan de individuele gebruikersbehoeften, heeft Aspect uiteindelijk gekozen voor het Unified Communications aanbod van Plantronics. Deze case study presenteert u de voordelen van het implementeren van geavanceerde audio-oplossingen van Plantronics.
Wanneer je dit reference case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Plantronics) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.