Managed hosting door True

Whitepapers

Ontdek de Digitale Werkplek

Een nieuwe generatie komt de arbeidsmarkt op: jong, goed opgeleid en met hoge eisen aan hun werkplek. De zogenaamde "Generatie Z" wil grotere vrijheid wat betreft het hoe, waar en wanneer ze werken. Deze jonge talenten zijn ongelooflijk vertrouwd met apparaten zoals smartphones, tablets en laptops. En niet alleen maar om te communiceren met familie en vrienden (ook tijdens werktijd), maar juist ook om hun werk gedaan te krijgen: sneller, beter en innovatiever.

De wedloop voor al dit talent is begonnen en organisaties die dit nieuwe talent aan zich willen binden kunnen niet om een aantal trends heen.

Deze whitepaper bespreekt deze trends en ontwikkelingen en de oplossing om te voorzien in alle productiviteitstools die Generatie Z nodig heeft om nog productiever samen te kunnen werken met anderen: de Digitale Werkplek. Ook aan bod komt een vijf stappenplan voor het succesvol implementeren en introduceren van de Digitale Werkplek, en ook hoe u dat succes kunt meten.

Alleen de juiste strategische aanpak verhoogt de productiviteit, bevordert de betrokkenheid van de medewerkers en maakt bedrijven aantrekkelijker voor de nieuwe generatie vol talent. Download deze whitepaper en ontdek hoe u:

  • De samenwerking en verbinding van individuele medewerkers kunt bevorderen
  • In relevante informatie en functies kunt voorzien, ongeacht waar, wanneer en welk device wordt gebruikt
  • Op geen manier een compromis hoeft te maken daar waar het de bescherming en beveiliging van gegevens betreft
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (United Planet) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.