Managed hosting door True

Whitepapers

PCI Compliance: ongeëvenaarde netwerksegmentatie en bescherming van kaarthouders informatie

PCI Compliance: ongeëvenaarde netwerksegmentatie en bescherming van kaarthouders informatie
TypeWhitepaper
Datum17 november 2014
TaalEN
BedrijfPalo Alto Networks
Onderwerp Business Analytics
Security
Infrastructuur

Het vaststellen, handhaven en kunnen aantonen dat voldaan wordt aan de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) is pure noodzaak voor alle organisaties en entiteiten die te maken hebben met betaalkaarten. Be compliant or…

Met ongeveer driehonderd individuele eisen is dit een uitdaging voor elke organisatie die moet voldoen aan deze norm. Op dit moment is er niet één enkele leverancier of één oplossing die volledige naleving van de PCI DSS kan bieden. Wel is er een gedegen set van beleid, processen en gedragingen beschikbaar. Deze worden ondersteund door een essentiële set van technologische middelen en tegenmaatregelen om het beleid, de processen en gedragingen af te kunnen dwingen.

Lees meer over een next-generation oplossing die PCI compliance op drie manieren ondersteunt, waaronder de mogelijkheid om de Cardholder Data Environment (CDE) te segmenteren/isoleren van de rest van de omgeving om zo de scope van alle compliance gerelateerde activiteiten aanzienlijk terug te dringen.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Palo Alto Networks) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.