Managed hosting door True

Whitepapers

Sociaal Intranet: teamwork in het digitale tijdperk

Sociaal Intranet: teamwork in het digitale tijdperk
TypeWhitepaper
Datum17 februari 2017
TaalEN
BedrijfUnited Planet
Onderwerp Onderwijs
Management
Digital Workplace
Digital Innovation
Digital Transformation

In veel bedrijven heeft het intranet het oorspronkelijk beoogde doel compleet gemist. In plaats van het verstrekken van informatie op een duidelijke en overzichtelijke manier, is het vaak verworden tot louter opslagruimte voor alles en niets. Jammer eigenlijk, want het intranet maakte het inderdaad makkelijker voor werknemers om informatie te vinden, maar dat was vroeger.

Wil het intranet nu doen waar het oorspronkelijk voor bedoeld was, namelijk samenwerking en creativiteit bevorderen en processen versnellen door informatie toegankelijk te maken, moet het meegaan met de tijd. De sleutel hiervoor is sociaal intranet. Er worden dan sociale media functies aan de intranet-kern toegevoegd die samenwerking en kennisuitwisseling beter faciliteren dan het intranet zelf ooit heeft gekund. Directe communicatie tussen hiërarchieën, collega’s, processen en locaties worden hierdoor merkbaar eenvoudiger. Locatie specifieke en tijd en device gebaseerde beperkingen worden verwijderd door het implementeren van sociale software in de zakelijke context.

Deze whitepaper voorziet in informatie over centrale aspecten die u zou moeten overwegen als u uw intranet nieuw leven in wilt blazen: vanuit status quo, via de belangrijkste functies tot aan succesvolle implementatie.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (United Planet) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.