Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Software Licensing: 12 meest voorkomende uitdagingen voor software leveranciers

Software Licensing: 12 meest voorkomende uitdagingen voor software leveranciers
TypeWhitepaper
Datum 3 juli 2017
TaalEN
BedrijfGemalto

Aanbieders van on-premise software, software-as-a-service en intelligente hardware devices hebben allen te maken met dezelfde uitdagingen als het gaat om het afzetten van hun producten en diensten in de hedendaagse connected omgevingen. Deze leveranciers moeten niet alleen denken aan geld verdienen, maar vooral aan de manier waarop zij ervoor gaan zorgen dat zij beschikken over flexibele systemen, processen en bedrijfsculturen waardoor zij hun organisatie snel en eenvoudig kunnen aanpassen aan technologische ontwikkelingen.

Software licensing
Dit e-book onderzoekt de 12 meest voorkomende uitdagingen rondom software licensing waar softwareleveranciers vandaag de dag mee te maken hebben. Het bespreekt deze uitdagingen, de zakelijke impact van iedere uitdaging en biedt u dan een serie vragen die u kunt gebruiken om uw eigen licentie-situatie te schetsen. Daarnaast vangt u een glimp op van een software monetization oplossing waarmee u elk van deze uitdagingen kan aangaan en deze kan omzetten in kansen voor het maximaliseren van software-inkomsten en het garanderen van zakelijk succes.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.