Managed hosting door True

Whitepapers

Superieure (cloud) service delivery strategie

Superieure (cloud) service delivery strategie
TypeWhitepaper
Datum10 april 2015
TaalEN
BedrijfEquinix
Onderwerp Datacenters
Internet
Cloud Computing
Nu steeds meer organisaties vertrouwen op cloud computing, moeten service providers zijn voorbereid om de uitdagingen te tackelen die inherent zijn aan grootschalige adoptie van cloud-toepassingen, en hun service performance te verbeteren. Performance kan een Cloud Service Provider (CSP) maken of breken in het hedendaagse competitieve cloud-landschap. En providers kunnen zich ook onderscheiden van hun concurrenten, mits service performance succesvol en consistent wordt geleverd.

Service delivery strategie Als CSP’s enterprise-class cloud-diensten willen leveren dan moeten zij beschikken over een uitgebreide service delivery strategie. Een strategie die inspeelt op de behoefte aan veilige en consistente wereldwijde performance. En in het hart van deze service delivery strategie moet een globaal datacenter de dienst uitmaken.

Superieure serviceverlening dankzij een datacenter partnership Deze whitepaper werpt een blik op de strategie achter superieure serviceverlening en legt uit waarom een mondiaal datacenter partnership essentieel is voor Cloud Service Providers en de prestaties en distributie van cloud-based diensten.
Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Equinix) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.