Managed hosting door True

Whitepapers

Webinar | Low-code ontwikkelplatform voor pakketleveranciers

Webinar | Low-code ontwikkelplatform voor pakketleveranciers
TypeVideo
Datum11 mei 2021
TaalNL
BedrijfThinkwise
Onderwerp Development
In dit on-demand webinar wordt het Thinkwise-concept toegelicht en krijg je uitleg over onderstaande actuele uitdagingen voor pakketleveranciers. Ook worden verschillende referentiecases en ons licentiemodel toegelicht.

Waarom Thinkwise low-code?
1.      Technologisch up-to-date: Het ontwikkelplatform van Thinkwise garandeert pakketleveranciers dat hun software-oplossing altijd technologisch up-to-date is; applicaties zijn altijd beschikbaar voor Windows/Web/Mobile en met de laatste moderne GUI.
2.      Supersnel nieuwe functionaliteit opleveren Door een wel 20x snellere ontwikkeltijd kan razendsnel de gewilde functionaliteit opgeleverd worden. Hierdoor blijven klanten tevreden en sluit de pakketleverancier sneller nieuwe klanten aan.
3.      Maatwerk gaat mee Een omgeving waarin het ontwikkelde maatwerk door jouw klanten, jouw partners en klanten van partners meegaat met de nieuwe releases.
4.      Antwoord op ontwikkelaars-schaarste Met Thinkwise besteed je een 0,5 uur aan een functiepunt. Met traditionele programmeertools 10 uur (!). Het antwoord dus op ontwikkelaarsschaarste.
Wanneer je dit video downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Thinkwise) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.